Hard work work

Ännu en dag på jobbet är avklarat. Har även hunnit varit på mitt jobb nr 2 och fixat i ordning lite. Men veckan har gått ovanligt fort, kan vara för att man får göra lite annat. Men det känns bra nu och har mer energi så humöret är på topp. För övrigt är det fredag imorgon och det innebär att man slutar kl. 13.00 helt okej!
 
Helg imorgon och min helg är inte så jätte planerad för en gångs skull. Ska till Jönköping på Lördag för att träffa Lukas tillsammans med pojken min. Sen får vi se om de kanske bli lite Ikea käk och kanske något nytt till garderoben inne på A6. Känns i alla fall som om det kommer bli en helt okej helg.
 
Hoppas ni inte blir allt för ledsna med tanke på världens sämsta uppdatering på denna sidan.
Ha det så bra så hörs vi när vi hörs hehe! :)

Bilköp

I söndags blev det är lång resa för att kanske förvänta oss ett inköp av en ny bil till R. Det blev ett köp och han är en cab rikare men plånboken mår nog inte lika bra. Men han jobbar ju heltid nu så han tjänar snart ihop det.
Vi åkte till Orust till trevliga bilsäljare där vi fick fika och se på världens sötaste hund, skojar inte!
 
Efter det så åkte vi till smögen för det skulle bara ta 20 minuter, ja men eller hur. Bilkö 1 h dit extra och när vi väl kom dit så spöregnade det. Men vi fick mat imagen och vände igen. När vi väl kommer närmare Göteborg ja då är det ytligare 1 h kö. Tur man inte har ont av att sitta i en bil.
 
Var första gången jag  var i Smögen och det var jätte fint trots vädret. Så hoppas på att man kommer tillbaka dit några soliga dagar för att bara njuta.
 

Toalett hallå????? och hittar en bajamaja vad är detta.. :(

Hittade onepiece bilen med, lite små tufft!

Saknade människor

SItter och pratar med älskade Louice för tillfället. Saknar henne och Sofie så sjukt mycket, helt ofattbart. Sen att det bara har gått lite mer än 1 vecka gör mig orolig. Jag jobbar ju 3 veckor till innan semester så innan dess hinner vi nog inte ses. Får väl bli en lite picnik någonstans för att bara prata.
Underbara människor som jag snart känt i 1 år, fattar inte detta!
 
Love u guys!

Midsommarafton

Full rulle under min midsommarafton.
 
12.00 - våra gäster kom för att äta lite midsommarmat.
13.30 - ca, dags att fixa midsommarkransar, riktigt fina blev dem.
15.00 - klä midsommarstången med hela byn, haha.
16.00 - dans runt den.
16.30 - lotteri och  go fika.
17.00-19.30 - upp till 21 leken, riktigt rolig lek faktiskt. Fast det vara bara med 7 andra.
20.00 - grillen tändes och byn kommer till oss för lite käk och dans och alkohol typ.
00.00 - nattakorv!
 
Helt okej midsommar och här kommer lite goa bilder.
 

Kisse jagar fåglar uppe i ladugårdstaket....

Allsång.

Bilden får avsluta. Såhär kan det gå precis innan man ska hem. ;)

Bloggapp

Bloggappen har inte fungerat de senaste dagarna, därav väldigt dålig update. Har försökt väldigt många gånger men står att kontot är felaktigt. Jag gav i alla fall upp och tänkte uppdatera lite idag istället. Har två inlägg som ska försökas komma in och sedan kanske ett ytligare om jag hinner. Dock vill inte mina bilder komma in på datorn som vanligt men ska göra mitt bästa för att åtgärda detta problem.
 
Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag! :)

Jobb

Har jobbat hela veckan som har faktiskt inte haft tid att jobba. Blandade känslor att jobba med tanke på att ledighet är otroligt skönt. Dock tjänar man pengar så det känns väldigt bra så man kan unna sig själv lite.

Jobbar i alla fall på eXMo i Anderstorp men det rullar på. Bara 3 veckor kvar där..

Imorgon är det midsommar så då kommer nog lite outfit bild eller något sånt, ska försöka uppdatera lite bättre.

Hoppas ni har haft en bra vecka! :)

Betyg satta

Idag var jag inne på Dexter för att se om alla betygen hade ramlat in. Visst hade dem det och herregud vad chockad jag blev! Är så jätte nöjd, mitt mål var att få E (g) i allt och jag fick bara över så jag är jätte glad.

Hoppas min mamma är stolt över mig haha.
Jag har som mål att få alla E men har man ett F eller två så är inte det hela världen. Är man själv nöjd så är betygen bra. Det är min mening.

Hoppas ni haft en bra dag min har varit dryg haha. ;)


Student

Idag har både pojkvän och bror tagit studenten, så grattis till dem!

Sen så har jag träffat härliga människor och ätit god mat allt har varit på topp. Tack så mycket säger jag bara för alla som är glada, trevliga och snäll.
Även min kära kusin John som körde mig till pojken.
Först hemma och nu hos pojken min.

Kommer komma fler bilder efter helgen så jag kan lägga in på datorn osv :)


Bussen

Uppe med tuppen första dagen på lovet. Dags för student så påväg hem från Robin för att hjälpa min underbara mamma. Det är ju en hel del att göra innan festligheterna startar. Känns som det blir en bra dag, vädret kanske kan hålla i du också så hade det vart bra.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när vi hörs! :)


Balen

Här kommer två bilder sen går dagen på min pojkvän Robin och hans baldejt Marie, sedan min bror och hans baldejt Victoria. :)


Skolavslutning

Igår vart det fest i ss, mycket trevligt med härliga människor.

Idag var det skolavslutning helt okej, men känns inte som sommarlov. Men det är underbart 1 år med HA11 är avklarat med hyfsade betyg!
När jag kom hem så var det bara att ställa sig i köket och hjälpa lilla moder.
Mycket mat ska göras.

Imorgon är det student för bror och pojkvän så hoppas på lite vettiga bilder :)

Bild sen idag.


Recension av Åhléns Brun utan sol



Kom på att jag glömde att säga att man inte bör somna precis när man smörjt in sig. Ifall man skulle testa vill säga.

Betyg

WOOOOOHOOOOOOOOOOOO!!

Jag fick A i försäljning och service - B i Branschkunskap - B i entreprenör. Det gjorde min dag, är överlycklig. Frågan är hur jag ska fira? Hmm.. Fest imorgon ? Ohja. Är så glad så kan knappt bärga mig vill typ hoppa runt och skrika.

Ja åter till normalen. Idag är en lika seg dag inget gör man, bara sitter och glor. Jag och louice ska i alla fall dela på en pizza sen så det ska bli gött.

Hoppas ni har en bra dag så kanske jag kan recensera min BUS sen. Kanske i en video om den blir bra!

Smink test

Mitt förra inlägg lades visst inte upp. Det var dock inget intressant så det var inte hela världen. Jag testade iallafall smink idag till min brors student. Blev faktiskt bra och håret har jag inte bestämt mig än för.

Sminket blev en lila skuggning med lite vita nyanser och svart eyeliner och kajal under ögat för att få en lite mer smokey look.
Håret funderar jag på men här kommer några bilder.








God morgon

God morgon människor.
Haft en härlig sov morgon då jag är klar med allt i Historian och slapp. Underbart! Sen slutar vi tidigare så helt onödigt att jag gick till skolan idag överhuvudtaget. Sofie gjorde rätt och drog till Ullared med lillla Britt-Marie. Hade varit rätt gött, men skickade en liten önskelista till henne så får väl se om det hamnar i mina händer.

För övrigt har jag 3 lektioner där det bara gäller att lämna in böcker och få reda på betyg så mitt liv suger typ. Men får sluta tidigare så överlever väl ändå.




Ästad gård

Idag har jag fått vara med om en jätte rolig upplevelse med musikkåren. Vi åkte till Ästad gård där vi delades upp i två lag som skulle tävla mot varandra. Mitt lag var det gröna och fick därför grönfärg till ansiktet, skit kul!
Efter det tog vår guide (joel) oss runt till de olika ladugårdarna där ''stationerna'' fanns.

Stationer vi fick utöva:
Traktor vägning: skulle väga upp i laget så att traktorn på andra sidan skulle lyftas från marken så vi blev jämtunga. Efter det räkna ut vad denna traktorn vägde.
Såga vedkloss: Såga av en så tunn bit som möjligt av en stock på snabbast tid.
Smidighets hinderbana: Komma igenom en hinderbana med hjälp av en i laget som servade oss med det vi behövde. Balans gång över en väldigt rörlig stock, klättra i massa däck över till andra sidan. Svinga sig med hjälp av ett däck till nästa plattform och sedan spring upp för en back och sätta sig. När alla var där fick man åka ruschkana(stavas?) ner och sen genom en tunnel. Låter väldigt lätt men tog typ 5 minuter haha.
Labyrint: Flytta runt stora vatten klossar så att man fick de två som var märkta på den andra sidan.
Tjur ridning: Rida tjur, (sån som finns på chappen)
Gungan: Åka eller vad man ska säga en gunga från 3-5 m höjd, mot ett plank och sedan tillbaka och nästa gång försöka få sin en liten boll i ett av hålen som fanns. (Jag var den enda som lyckades)
Mörk hinderbana med ägg: Gå genom en mörk tunnel för att sedan komma ut någonstans, kändes som gasten och jag gick först så jag skrek lite. Efter det skulle tre av deltagarna i varje lag upp på 10-13 m höjd hämta ett ägg, lägga det i munnen och krypa över en planka och ''kvacka'' sedan ner gunga på ett däck och lägga ägget i hinken. Ägget skulle inte gå sönder samt att det var rått.
Frågesport: där vi i lagen fick 10 frågor att besvara på en sådan svart tavla och sedan vända.
Man skulle föra över 5 runda plattor i olika storlekar, från ena stolpen till andra där den största som låg underst skulle ligger underst på den bortesta stolpen.
Boll samarbete: Samarbeta genom att få över en boll genom en hinderbana där bakom en vägg där man bara fick använda vissa redskap.
Säck hinderbana: Få över säckar från ena sidan till andra. Dra ner säckarna från ett plank, ner och under en vägg, över ett staket och igenom gummiband och upp på ett nytt plank. Sedan hämta en kärra som stod vi starten hämta den och sedan kroka fast den i en krok som sedan skulle dras på taket. Under tiden skulle de andra lyfta på säckarna och hissa upp kärran till taket utan att någon trillade ner. Efter det ner med kärra och köra tillbaka den till starten och att lägga upp säckarna på start planket.
Jordbruksredskap: Gissa rätt på så många gamla jordbruksredskap som möjligt.

Hade jätte roligt, passa både små som stora.

Får tyvärr inte in bilderna på min dator men ni har ju en uppsats att läsa.


Brun utan sol

Som alla vet så gillar inte solen oss här i Småland. Detta innebär ingen fin solbränna.
Min bror och pojkvän tar studenten på fredag och kände att röd klänning och vita ben? Nej tror inte det...
Köpte därför min allra första brun utan sol idag. Hoppas på att resultatet blir bra så kanske jag kan recensera den sen.


Makeup

Dagens sminkning, fick komma på något att dela med mig av och då blev det såhär. Dock är bilden tagen med iPhone så ingen bra kvalité.


Hej världens sämsta uppdatering

Ja vad ska man säga, årets sämsta uppdatering känns det som. Men det var 5 juni och då var det väl lite halv fest. Och sen på 6 junin var jag inne i Anderstorp hela dagen kändes det som, då det typ händer saker hela tiden. På kvällen drillade jag i hembygdsparken i Gislaved.

Ja då hade jag skrivit ifatt mig. Roligt liv jag har eller ?!

Hoppas i alla fall ni har haft en mitt i veckan helg! ;)

uppdatera kanske lite ikväll om jag hinner.


.

FUCK denna dagen.
Hejdå!

Party?

Jag är jätte festsugen och ikväll är det lite stort inne i anderstorp i samband med vår nationaldag. Men vet dock inte vad, var eller när man ska festa. Vet några kompisar som ska festa men samtidigt är min situation upp och ner. Ganska länge sen jag festade nu så hade varit riktigt roligt.
Hoppas ni får en fin kväll i alla fall! :)


RSS 2.0