Spelning

Hade spelning innan. Gick suveränt och mina små gullungar var jätte duktiga!
Nu sitter jag och dricker lite välförtjänt pepsi. Imorgon fredag, kan väl inget annat än att älska livet. På lördag bli det shopping och bilträff. Och på söndag, den efterlängtade dansuppvisningen, så roligt!
Kl. 17.00 i konsertsalen kom och titta. :)

Hoppas ni med får en bra helg, få se om jag har något att dela med mig av imorgon!


skola, jobb, plugg, tacos

Skolan var väl lite halvdryg idag som alla andra dagar sen så hade vi dans. Min halta fot gör ont men jag kan GÅ överlyckligt.
Var nyss på jobbet, jobbade en halvtimma sen var jag ifatt mig. Fick en lönebok så nu börjas det! Bra jobb där man kan komma och gå som man vill lite.

Nu ska jag plugga en stund så jag blir klar med alla inlämningar. Får väl se framemot tacosen senare ikväll, nomnom.

För övrigt har min katt blivit Pippi Långstrump, yeheay!

Pappa

Du är den pappa alla önskas ha.
Du är personen ingen vill förlora.
Du är personen som kan laga mat. 
Du är personen som vill allas bästa.
Du är personen som alltid finns där.
Du är personen som gärna uppvaktar.
Du är personen som kan dölja det onda.
Du är personen som alla kan prata med.
Du är personen som alltid har ett leende på läpparna.


Under hela ditt liv har du kämpat och gör det än idag. Du är guldvärd som gör det. Vad hade jag, mamma och Johan gjort utan dig. Operation efter operation och inget låter dig hindras. Idag gick du igenom en  till och inga problem när du kom hem. Aldrig klagar du utan livet rullar på. Jag är så stolt och glad över att du är kvar vid liv. Min högsta önskan i livet är att du alltid ska vara nära mig. Du ställer alltid upp för oss och tänker på oss. Människor runt om kring oss vet inte vad du har gått igenom men det vet JAG och DU är stark! Starkare än någon annan. Jag älskar dig obesrkivligt mycket, PAPPA!


-Juliaresan-



watch it!

Gårdagens inköp.



Bikini, H&M 49;-/del



Nailpolish, Isadora 723 chateau grey 29:- (rea)  - 729 marzipan 69:-


Såhär kan det gå när man är ute på spontan shopping. Jätte nöjd med det, blev även ett par gympaskor man dem orkade jag inte ta kort på.

longboard v. skateborad

Hej på er alla puddingar!

Har friluftsdag idag, när man skall gå en mil, spela minigolf och bada. Men jag är dock hemma. Jag skulle ju klanta till det ganska rejält igår. Jag lärde mig åka Longboard i söndags så gled runt lite på den hemma hos R. Sen igår så skulle vi ta en runda så han tog skateboarden och jag longboarden och gick skit bra. Men sen så skulle ju han åka longboard så fick ju vackert ta den där skateboarden som jag aldrig åkt på. Men inget mer med det ställde mig och åkte. Slutade med att jag låg på marken. Svullen fot, skrubbad armbåge och typ blåmärke på sidan av låret. BRA JOBBAT IDA! Så så var det med det. Min fot strejkade idag på morgonen så det var bara att ligga kvar i sängen. (och jag som köpte nya gympaskor igår)

Håller på att göra klart lite skolarbeten går väl sådär. Tog en liten paus för fantasin är inte så bra för tillfället.
Hoppas ni får en bra dag, kolla gärna in har lite bilder sen igår att visa! :)


Fårjakt

På väg hem från skolan såg jag ett stackars löst får som stod utanför hagen. Det var bara att hoppa av mopeden och ta sig försiktigt fram.
Ringde mamma så hon kunde ringa ägaren. Dock vet jag inte om han fått in fåret ännu, men hoppas på det bästa. Den hade lite ont i benet med så tyckte så synd om den. Aja dagens god gärning där.

Skolan var rätt soft men seg. Så nu är jag i stället på väg till Värnamo för att köpa nya gympaskor i fall dem finns kvar.


Eurovision song contest

Tittar just nu på melodifestivalen. Det är blandade tankar vad man ska tycka. Den ena är värre än den andra. Ryssland är väl bäst hittills. Diggar verkligen deras låt.

Haft årets första vattenkrig, och kan väl inte annat än att säga att jag förlorade.

Förra inlägget laddades inte upp när det skulle men aja.


Brunnsbesök

Såhär såg det ut igår när johan har tvungen att klättra ner i vår brunn. För det var någon ventil som hade gått sönder. Så ner där runt 7m och gräva. Det blev ju en familjeaktivitet i alla fall.

Härligt att det var fint väder igår med så man kunde njuta lite när man kom hem.

Idag är det dags för karnelevalen i Gislaved. Men jag ska drilla innan vid Önska. Hoppas det blir lite bättre väder då jag tycker det är lite små röset ute nu.

Bild från igår.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3178339/images/2012/pic_204093365.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3178339/images/2012/pic_204093373.jpg" class="image">


Glass

Chillar i solen med en twister!


Beautiful day

Det ät nästan sjukt vilken bra dag deg har varit. En dans lektion, ute och gått i det fina vädret i min lilla by, varit på mitt "komma när jag vill" jobb. Jobbade 45 min efter att har legat i solen i 1h ungefär. Drillade lite också, så härligt.

Blev grillat till kvällsmat. Ja vad ska jag säga vad kan man mer begära? :)
Hoppas ni har haft en minst lika bra dag!


Chill

Sitter ute i en solstol och har det underbart. Nelly tidningen ligger i knäet och läses väldigt flitigt. Riktigt mycket fint som kommer till sommaren, 1960 talet i Miami är det som gäller. Så för er som var nyfikna vet nu det.

Nu ska jag fortsätta njuta. Ha en bra dag! :)


Shoes

Mina nya skor från Nelly. Vissa kommer tycka att dem är jätte gräsliga. Men har tittade på dem många gånger och nu är jag helt fast. 200 på rean.
Kanske även ska säga att det är 14 cm klack men det funkar.


Uppdatering

Super dålig.

Ja min uppdatering har varit kaos här de senaste dagarna. Men min anledning denna gången är för att jag har varit iväg och sen har jag bara velat vara ute i det fina vädret. Jag har helt enkelt prioriterat annat.

Jag vet dock inte heller vad jag ska blogga om utan det kommer som det kommer.

Ska snart försöka få upp lite bilder på min nya skor från Nelly, som jag fick hem i förra veckan. Så var det med det, hörs om en stund! :)

Nailpolish

Nagellacket som har prytt mina naglar de två senaste dagarna.

Ett matt orange från depend, 15kr i Ullared alltså 10 kr billigare än på lindex, kicks.


Svar på tal

Till lilla Louisa som vill ha jobb. Allt handlar om att bo på landet när man känner alla och det finns ett företag där. Så trots att jag bor mitt ute i skogen så har jag bara 5 min gång till jobbet.

Så var det med det, dags att flytta nu melin ;)


Cupcake

För den som ville veta har jag gjort mina första cupcakes, ja det är så man vill skratta åt dem ser as roliga ut. Undrar bara hur dem smakar nu haha.


Mellis

Hittade ordet som man använde när man var liten och skulle hem och äta mellis efter skolan.
Hittade inget gott så fick mixtra ihop något.

Ska nog baka sen är sugen på något riktigt härligt.

Sen kanske jag har fått extra jobb utan att behöva söka, älskar livet! :)


Ullared

Har åter igen varit i ullared idag. Mamma skulle köpa massa plats tallrikar och platsdukar osv. till studenten. Jag kan inte fatta att till och med snart är det min tur, men först firar vi min bror. Hittade väl lite saker i alla fall. Scarf, klänning, linne, bh lite trosor och sånt där annat bra att ha. Även en nya plattång. Köpte en där i somras och sen gick den sönder så var och bytte ut den idag mot en iCurl. Visst jag fick lägga till 100 spänn men det är ingen sådan billig skit så borde inte gå sönder det första året.

Har historia prov imorgon och är väldigt glad om jag får ett E på det provet då jag inte fattar någonting för tillfället. Tror inte heller jag kommer lära mig så mycket med med tanke på att det är BB om bara några minuter!

Kommer komma upp lite bilder på New In grejer kanske garderoben också vidare när jag får tummen ur. För snart kommer nog Nelly kläderna med, toppen! Skorna är jätte fula men jag gillar dem, dock är det inte den färgen jag jätte gärna ville ha, men det får funka.

Hoppas ni haft en super helg, sen är det bara 3 dagar denna vecksn så kan ju inte annat än att hurra? :D


Destination Jönköping

Ska tillbringa iallafall halva dagen till att vara i området kring Jönköping.
Mat: taberg
Ukelele: Husqvarna
Ikea:Jönköping

Mamma ska spela ukelele och försöka vara häftig, sen blir vi bjudna på mat och på Ikea ska jag köpa lite till garderoben så den blir klar någon gång. Mamma börjar blir trött på att dem bara står oklar hela tiden... Hehe.

Ha en bra dag!


Vårblås och virvelvindar

Denna torsdagskväll har bestätt av att ta hand om min små flickor. Det var jätte duktiga idag, så stolt! Denna gången ville inte vädret oss väl så vi fick flytta till konsertsalen så vi fick knappt plats. Det var en mycket bra konsert dock väldigt dåligt organiserat. Men det får man väl ta när det blir som det blir.

Imorgon är det fredag och jag slutar redan vid 11.00 men kom sedan på att jag har dans vid 14.30. Men åker hem en sväng iallafall så man kan få lite ro.
Jag hoppas att man kan sova snart och sedan bara njuta av helgen, den känns välbehövlig. En vecka som har betod av allt, glädje, tårar, skratt, lugn, stress, arg, nyfikenhet och mycket mycket tänkade.

Hoppas ni mina vänner har haft en bra vecka! :)










Träff

Har precis varit i åminne på träff, men vädret ville oss in väl så det var bara att sätta sig i bilen och åka. Vi valde att stanna till en runda på lilla krogen. Blir nog något gott kan man ju hoppas.

Dagen har varit bra med ett danspass jag lika gärna kunnat ha dött på. Så himla jobbigt men jätte roligt. Nu taggar vi föreställning 3-4 juni! :)


Skola

Härlig bussresa till williys idag då med sam Wille och lilla Gert haha.
Första gången jag var där och vi skulle titta om det fanns mycket miljömärkning i butiken. Rätt roligt faktiskt. Dock blev det rätt mycket skrivande men med Wille och sam så kan det ju inte bli annat än bra haha.

Nu kör vi på ett träningspass! :)


Movietime

Sitter på engelskan och gitte på Face off. Rätt okej men två filmer på raken så börjar blir lite drygt. Fattar inte riktigt än vad den handlar om men det blir nog bra.

Sjukt trött idag efter ca 5-6 h bilresa igår men det fick gå. Kommer in lite bilder senare.

Ha en bra dag! :)


Mat

Nu åker vi in till staden för lite käk. Ska bli gott även om jag inte är jätte hungrig men det kommer väl.
Dagen har gått bra,tur att vi har inomhus.

Här kommer lite på hur min sminkning ser ut ikväll, väldigt ful alltså ansiktet men tänkte visa haha :)


Laddar

Nu är det en timma kvar till Karlstad motormässa öppnar. Ser fram emot en dag med mycket folk. Sen är det ju inte varje dag man står mitt på isen i Löfbergs lila arena. Bilen är snart färdig putsad och ett kilo godis upplagt så överlever nog.

Hoppas ni med får en bra dag!




Sooool

Har precis satt mig i Emelies trädgård med min fasters hemmagjorda apelsin saft så himla god!

Härlig dag även idag så man får ju passa på medan solen är framme så skönt.

Dagarna susade förbi och imorgon är jag ledig p.g.a att jag ska på Karlstad motormässa med robin.
Så bloggningen blir kanske sådär :)


New in





Sött linne från Ullared 99 :-


Varlborg

Här kommer lite bilder sen Valborg som tillbringades hos Vicci med härliga människor.









Ojdå..

Glömde min sladd hemma till iphonen för att kunna överföra min bilder. Detta innebär att i eftermiddag kommer det kommer upp ett vetigt inlägg, för en gångs skull. 

Sitter för tillfället i skolan och har svenska, vilket inte är så roligt. Har dans i efter middag så får väl se fram emot det.

Eftermiddagens kaos då som jag redan vet vilket inte brukar vara så vanligt är:

- Ingen skjuts hem direkt efter skolan, får vänta på mamma till 17.30.
- Packa till Karlstad hinner inte göra det imorgon innan jag åker.
- Inte gå ut med Vicci :(
- Missar alldeles för många soltimmar då man ska gå i skolan istället. Inte okej.


Min onsdag ungefär, fast får ju tacos till kvällsmat så lite glad får jag väl vara.
Hoppas ni får en toppen dag i det underbara vädret! :)


(om man kunde vara så brun igen..)


Uppdatering

Imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder från långhelgen, lite new in och kanske en rekommendation och jag lyckas.
Har inte suttit vid datorn faktiskt så har inte haft tid. Bloggar helst i lugn och ro.

Nu blir det snart sova för skolan kallar imorgon igen... godnatt! :)

Lite söt får man vara....


RSS 2.0