Träningen

Soft träning idag måste jag säga. Började med att vi satte oss i en liten ring som man gör på dagis för att jag skulle dela ut det alla beställt. Det innebär: knoppar, tejp samt nya stavar. Ritkigt mysigt.
Sen hade vi 217 lotter kvar så vi delade upp dem på oss 12 och började öppna och vann efter som tiden gick. Proffset själv då kom ju hem med 4 cholkladkartonger. Så skulle nog köpt en triss idag egentligen.

Fortsatte lite på Teamet och gjorde lite små saker som behövdes justeras.
Sen åkte vi hemåt, och herregud vad vi skrattade hade så himla ont i magen. Och som alltid sitter jag lite halv död här nu och försöker få till ett sådär lite bra inlägg, som ska gå att läsa men jag vet inte om jag lyckas...! 


clothes of the day





Tröja, Lager 157 - T-shirt, ullared - Byxor, Lager 157 - Boots, Skopunkten


Träning

Och nu.... TRÄNING!

Sen ikväll då kommer lite clothes of the day samt något annat skoj om ni har tur! :)

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA


 HAHAHAHAHHAHHA stackars kille!


Drilluppvisning

Ska berätta lite om dagen igår då jag var i Sporthallen mesta dels.

Den började med att vi kom dit vid 9 tiden och började städa golvet från allt handbollsklister. Efter det så rullade alla drillisar samt musikkåren in för att börja värma upp och kör igenom lite.

12.00 började uppvisningen och de små var så himla söta. Ville bara äta upp dem. För mig däremot.. Blå gul gick ju till mesta dels bra, likadant puttin' och sen kom tipptapp. Ett plattkast senare och jag blöder i näsan. haha helt sjukt. Hela handfatet fullt! Fräscht ;s
Aja blev lite trauma där ett tag då vi bara hade en låt på oss och sen skulle vi ut igen. Jag liggandes på golvet och Emelie och de andra hjälper mig att ta av mig och klä på det nya. Hahaha vilken händelse!
Kom ut på golvet igen i alla fall och gick sjukt bra för min del.

Idag har man ju gått runt med halv svullen näsa samt lite blåmärke, så säger bara det att du att sminket finns så man kan dölja lite.

Här kommer tre kassa bilder.


grupp 1 (jag)


mina små sötisar


vi + grupp 3 borta på kanten samt musikkåren.

God morgon

Godmorgon på er!

Sitter i skolan och har första lektionen som är Historia. Pratar om Första Världskriget. Inte det roligate ämnet kanske, men har väl inget val..

Jag gjorde bort mig lite igår märkte jag. Var väl lite väl trött då jag uppdaterade.
Jag tittade INTE på 2:an utan jag var på den nya Mission Impossible 4.

Ska jag sammanfatta filmen så var den riktigt bra! Det blev inte långtråkigt att sitta där. Det var både komik, spänning och action i filmen. Så jag ger den 4/5 toasters, haha! Detta för att den var lite overklig på vissa delar.
Men jag tipsar om den, värt att se den! 

Går till 15.30 idag och efter det blir det Team Sportia för att hämta lite tejp till våra stavar. Så får hoppas att det är rätt nu.


Jag hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare!


Biografen




Snart blir det lite Bio mys, kan jag behöva efter denna hårda dag. Det blir mission impossible 2 i Smålandsstenar. Trevligt Trevligt.

Det var som sagt Drilluppvisning idag, fick inte så många bilder då jag inte hann och ta några, utan min mamma gjorde det. Men jag kommer lägga upp det ikväll eller imorgon beroende på när jag kommer hem ikväll. Värnamo Nyheter på tisdag med, check it out!

Och innan jag går måste jag bara säga att jag fick näsblod för FÖRSTA gången i hela mitt liv idag.

Hoppas alla får en fin kväll så hörs vi!

Packar

Packar för fullt inför morgon dagens händelser. Mycket som ska med och helst ska man inte glömma något.
Har varit fullt upp idag med. Boda borg var sketa roligt. Var där från 11.00-16.30 ungefär. Sen fortsatte vi kusten mot Forsheda. Intill robin och duscha snabbt och fixa sig lite och sedan vidare till Värnamo för lite kalas.
Nu är vi som sagt hemma och ska snart sova gott för ska upp tidigt imorgon igen.

Uppvisning imorgon kl 12.00 i Anderstorps sporthall, komsi! :D


Boda borg

Sitter i bilen påväg till Boda Borg. Min farbror fick det i julklapp och vet inte vart vi ska ännu. Ska bli riktigt roligt att se hur chockad han blir. Det är ju inte det vanligaste stället haha!
Vi är 12 personer så vi ligger just nu 3 bilar på rak.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag åker hemåt! :)


Hos Robin

Ligger för tillfället i Robins soffa och glor lite på TV.
Var ute och gick en runda med lilla fiffi innan. Rätt kul då hon fick ett damp av något slag haha! Så söt.

Ikväll ska vi till Robins mamma och käka lite god mat och umgås.

Men ska försöka uppdatera lite senare ikväll med så ni har något intressant att läsa om... ;)
Puss!


clothes of the day




T-shirt, Ullared - Kofta, Gina Tricot - Byxor, Lager 157


Sleepover party

Sitter för tillfället hos min Kusin, Emelie med Rebecca och skrattar åt mina vackra ''klädvidoes''. Slowmotion är helt klart det bästa.
Vi var och tränade våra småknottar innan och då kom vi på idén(eller mer jag) att vi skulle sova över lite sådär mysigt. Så vi har nu ätit pizza och tittat på Biggest Looser, godis skålen är upphälld och vi lever livet.
Blir väl att nana om en liten stund så vi orkar med morgon dagen.

Som ni ser i texten ovan så har jag spelat in en klädvideo.. Men den var på fel håll och inte så bra så blir antagligen nytt försök.

Hoppas ni får en bra natt så hörs vi imorgon!

(kommer snart ett clothes of the day, så håll utsikt)

Yipppiieee

Mina kläder från H&M har kommit idag. Och nästan allt passade. Så snart kommer det komma upp eller ja förmodligen komma upp en video, blir det inte bra så blir det bilder. Hoppas ni förstår!

Men nu har Robin kommit så nu ska vi nana.
Godnatt finingar!


Mot sporthallen

Var ute och gick en runda innan. Helt okej skönt faktiskt. Man fick ju gratis rouge för en liten stund och det är väl aldrig fel.

Ska snart ner mot Sporthallen för att fixa till söndag. Finns ju en hel del att göra.

Hoppas att er dag har varit bra ? :)






bjuder på den, dubbelhaka och sånt fint. Men kinderna är fina.

plugghäst






Fick en tidig eftermiddag då dansen var inställd idag. Detta betyder mer tid till plugg. Det behövs ju med det. Ännu positivare att man inte behöver sitta till mitt i natten utan kan göra det direkt och fortfarande ha kväll över. Har sov morgon imorgon med så allting är på topp nu. Kan inet bli bättre.

Men nu kör vi!


Question

Fråga till er.


Jag undrar vad ni tycker hade varit roligast. Om jag hade lagt upp bilder på nyinkomna plagg eller om jag skulle göra en video?
Kan vara roligt att veta, har dock aldrig spelat in en video men vad gör man inte.




Bilder eller Video?


clothes of yesterday




Skjorta, Lager 157 (bondelid) - Byxor, Ullared


want to go home







Ännu en knas dag i skolan. Jag har dock haft Sofie med mig idag vilket var väldigt skönt. Vi var hos vår fadderbutik och pratade lite med dem och hade sen håltimma från 11.30 - 14.00. Så nu är vi på sista lektionen och jag vill bara hem!

Glömde lägga upp ''clothes of the day'' igår så gör det idag i stället.
Har dock prov imorgon och träning ikväll men ska göra vad jag kan. Väder kan ju knappt bli annat en bra, enligt min åsikt. Snön är ljuvlig och solen lyser på, underbart!

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare!
puss

Dagens person

Dagens person idag är Victoria Hellquist!

Vilken störtskön person. Årets typ galnaste tror jag. Hon har ju knäat mig en gång och det gjorde ju j*vligt ont. Så hon är väl tjejen som inte alltid tänker innan hon gör något. Men o andra sidan är hon nog nästan alltid glad, omtänksam och väldigt snäll.
Fast ibland kan det hetta till då vi pratar om något seriöst haha! Men det måste man ibland. Prata ut är aldrig fel.
Men vi skrattar oftast då vi träffas så helt okej! Har dock sett henne gråta men av olika anledningar, men som vi inte behöver ta upp här.
Jag vill påstå att Vicci(som hon kallas) är en bra tjej att ha att göra med. Hon är inte så fåfäng så hon behöver stå vid spegeln 24/7 utan ibland ser man ut som man gör. And I like that!
Be yourself helt enkelt precis vad hon är! :D 

Vårt bästa minne. Jag måste säga att det var förra vintern när vi var ute och åkte i hennes Pärla. Vi dunkade lite skön ''negermusik'' som vi kallar det. Med andra ord helt okej bra musik. (nej jag är inte rasist) Vi åkte en bra stund och letade efter människor men i och med att vi bor i en håla så var det inte någon större chans.
Vi bestämde därför att dra hem till henne istället. Vi kommer till bron, där ser vi en människa och jag bokstavligt talat skriker: TUTA DET ÄR REBECCA (hon i förra dagens person) haha Vicci tutar självklart och personen flyger upp i luften av rädsla samtidigt som hon vänder sig om då inser jag att det är INTE Rebecca. Detta slutar med ett stort fett as garv från oss båda. Herre jesus vad roligt det var!




(rätt gammal bild men enda jag hittade)


In school...

Sitter på Engelskan och har ganska tråkigt. Ensam tjej idag och det suger. Haha! Kommer inte ens kunna gå och äta.
Ja, jag ska sluta lipa. Håller på att gå igenom till provet. Så får väl fortsätta hänga med. 

Btw. Fick en kexchoklad innan, man skulle skriva i en enkät om att göra så att barn i världen får det bättre. Vem vill inte det liksom. Hade jag varit fattig hade jag viljat att andra ställde upp för mig.

Ikväll ska jag bara plugga vad jag vet. Detta betyder att jag kan blogg ännu mer. Men min fantasi är ju inte den bästa så om ni har något försag är det bara att höra av sig!

Hoppas ni får en bra dag! :)


 
love
 


STOPP

Frågestunden är nu över och jag tänker inte svara på några frågor då jag tycker det är helt meningslöst när det är så få som har frågat helt plötsligt.


Tjejkväll hos Sahra

Igår åkte jag till Sahra för att träffa henne och några till saknade personer. Det blev ju dock inte tjejkväll helt och hållet om man inte räknar Samson till tjej. Men det är en annan femma. Han kom iallafall också. Vi åt lite tacos, pratade och skrattade hela kvällen.

Sahra, Samson och Kajsisen kom ju sen på att de skulle till Gnosjö på fest så jag, Annie och Fanny tog lite följe påväg hemåt.
Men i och med att jag och Annie bor mitt ute i skogen så blev det att vi gick runt halva Anderstorp innan skjutsen kom. Men det var trevligt att prata med tjejer som man inte vanligtvis brukar prata med. Vi är ju kompisar men inte på det sättet att vi träffas efter skolan.

Men hade en jätte bra kväll och det var roligt att träffa alla igen.



liten titt på vad jag hade på mig.




Samson


Sahra och Kajsisen.


jag och Fanny bjuder på den.


fina annie.



Träning all day long..

Jaha min helg då. 6h träning. Känns dock som om vi har tränat mycket mer men så är det inte.
Vi har inte hunnit med allt så i lilla jag har typ världens stress och panik som helst. Med tanke på att uppvisningen i Anderstorp är på söndag så ja. Inte mer att göra.

Ett program är klart. Teamet har vi slutet kvar på, Konstantina och Linnéas duett hann vi ju en liten bit på väg men inte mer att ändra innan Knalle drillen kommer(Borås) sen har vi ju även RM i kalmar. Men, men fullt ös medvetslös. Blå Gul, Sagas solo, Tippstapp och Puttin on the rits. Men vi kör på!

Med tanke på all träning, vänner, mamma och pappa och robin så har det inte blivit någon uppdatering. Så nu har jag sagt det. :)





Spanien





Måste bara påpeka att jag var väldigt brun då, (står typ i mitten)





HAHAHAH, skrattar lika mycket varje gång jag ser denna.
Jag ser helt nerdrogad ut och Gisela skit glad och svettiga som två små grisar. Vi bjuder på den säger jag bara. Kan ju säga att det var efter den bästa spelningen under tiden vi var i Spanien. Så kan vara därför. Det är ju 3 år sen nu med så.

Söndag..

Tjabba tjena hallå, efter en skit dålig uppdatering igen...
Jag kommer nu göra så att jag kommer skicka på inlägg efter inlägg bara för att det har hänt det ena med det tredje denna helgen. Så bättre jag delar upp det så inte det blir allt för rörigt.

Idag slutar nog frågestunden med, men ni har trots detta inte frågat så mycket. Så får se om det kommer bli några svar. Känns rätt meningslöst. Aja, jag ska inte sova ännu så ni har fortfarande chansen.

Vi passade på medan det var snö.. 1.80m hög snögubbe.




Sleep time

Kom hem för en stund sedan. Har haft en underbar kväll med fina vänner. Skrattat en hel del om man säger så.
Kommer komma upp bilder imorgon efter kvällens händelser.
Tränar dock från 15-18 så hoppas att jag hinner innan dess.
Hoppas ni haft en bra kväll!

Godnatt sov gott sötisar! :*


Mot världens bästa

Nu åker man snart till Sahra för lite god mat och träffa trevliga tjejer. Ska bli riktigt roligt att träffas igen.
Nehe nu sticker jag!
Ha en fin kväll! :)


Godnatt

Nu säger jag godnatt till min fina läsare!
Imorgon taggar vi träning i 3h. Behövs verkligen så kommer bli hur bra som helst!
Godnatt sov gott! :*


kvällens efterlängtade

Kvällens nyttiga.

Lite Sour Cream & Onion, Vicknings chips och hot & sweet dip.


clothes of thursday





Skjorta, H&M - Byxor, JC(crocker)

(bättre sent än aldrig)


Powerwalk

Var ute med hunden innan i ca. 40 min eller något. Riktigt skönt väder idag så tog några extra svängar.

I eftermiddag blir det att söka praktikplats som inte är så himla lätt men jag hoppas på det bästa!

Nu kallar duschen, ha en bra dag så hörs vi senare! :)


Nu kör vi.

Har fått överraskande mycket kommentarer på senaste, vilket jag är väldig glad över. Känns som om ni har mycket frågor så jag startar en frågestund som kommer att avslutas runt Söndag.
Fråga på och jag ska försöka svara så gott jag kan!

Fail.

Skulle mobilblogga idag när jag satt på bussen. Problemet var bara det att det inte kom upp förrän nu. Men nu vet ni det.

Sitter i skolan och har bara en lektion kvar. Sedan så blir det hard work work, för att förbereda kvällen.

Skulle lagt upp ''clothes of the day'' igår men hann inte riktigt med det så ska lägga upp det ikväll när jag kommer hem, jag lovar. Idag har jag fula kläder på mig så dem kommer ni tyvärr inte få se. Haha, elak tjej. 

Måste gå ni för lilla Sofie stressar mig lite, haha. 
Knas inlägg. 

På bussen

Sitter på bussen som
Var lite dryga 10 min försen. Bra?! Bussbolag kan verkligen inte planera. Är det halt ute säger det sig själv att det tar längre tid. Men nog om det.

Sov morgon är ju aldrig fel börjar nu men vad ska man göra. Börja med fika lektionen så rätt okej, inte värt att klaga.

Utbildningsmässan idag vilket innebär att alla 96 framför allt kommer och titta på olika program. kommer vara där till 20.00 ikväll och glömde kameran. Kanske kommer någon mobil bild.

Ha en fin dag, puss!


Mobilbloggar

Håller på att göra mig lite fräsch. Hade dans innan, dock tittade vi på film så blev aldrig svettig. Men träningskläder som träningskläder.
Ska nämligen ner till sporthallen med mamma för att checka av lite om uppvisningen den 29 januari.
Sen ska vi handla lite med, var visst vi som hade fikan imorgon...
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi! :)

(bild sen en fika lektion)


Är med och tävlar om veckans blogg.

Är med och tävlar om att bli - veckans blogg - Hon har runt 2000 läsare och genom mig nu bör hon få flera. (snäll idag)  

http://sarahcarlstens.blogg.se


Gertisen, gör HA11's dagar roliga.

Visst är han söt ?!

Lilla Gertisen, världens bästa lärare, han gör verkligen våra dagar!



(lånad av http://sofiesanna.blogg.se)


Handboll

Sitter för tillfället och tittar på lite handboll. Ja inget att hurra för då jag tycker att det går sämre och sämre för Sverige men hejar ju på dem såklart!

Tränade ikväll och gick riktigt bra. Teamet är utökat, Puttin' är så gott som klart och nu är det bara Blå Gul kvar. Visst ni fattar väl knappt något. Men det är två låtar som vi ska drilla till (alltså gör ett program) det tar sin tid och känns skönt när man är klar.

Snart kommer min lilla pojke och ska sova här. Insåg att jag har fullt upp hela veckan så aa man får knappa in tid då man kan.

Hoppas ni kommer på utbildningmässan på Gärdeskolan. Kom till A188 så ska ni får testa era kunskaper ni inte visste att ni hade och lite gott att tugga på.
Om ni nu inte vet vart A188 ligger så är det precis när ni kommer in genom ''skolgatan'' dörrarna (från stora entrén) så svänger ni vänster och bara följer korridoren tills ni ser oss! 100 nere och 200 uppe.







puss.

clothes of the day






Skjorta, H&M - Tröja, Ginatricot - Byxor, Lager 157


Dagens person

Dagens person idag är Rebecca Peterson!

Jaha var ska vi börja.. Hon är en sprallig tjej som nästan jämt skrattar och är aldrig rädd för att skämma ut sig, inte vad jag vet i alla fall. Vi tränar drillning ihop och har väldigt roligt mesta dels av alla dessa stunder. Hon är även min busskamrat på morgonen då vi ska till skolan.
I övrigt vad ska man säga. Har väl sett henne gråta en gång tror jag. Gången då hennes knä gick ur led på träningen, scary! Och inte att förglömma såhar hon även blivit en Sam rikare. Hon har skaffat sig en hund som hon förälskade sig i ganska snabbt. Till och med innan den var på tänkt. ^.-
Rebecca är helt enkelt tjejen som aldrig blir sur tror jag och skrattar mer än gärna. Hon är en person som kan umgås med alla människor och där med är väldigt godhjärtad.

Vårt bästa minne eller det roligaste tillsammans. Det är nog när vi skulle på en studentfest som jaa slutade i trauma, då det huset vi var i var EXAKT som hennes. Dock ligger det på varsin sida av Anderstorp. Men det var ju bra då jag behövde gå på toaletten och hon visade mig. Personliga guiden. Sen har vi ju otroligt många minnen ihop men det var det första jag kom på.

(Denna bilden bjuder hon på, eftersom hon sa ta en bild på mig så jag kan bli dagens person. Så här kommer den!)



clothes of the day






Skjorta, Trend House - ByxorVero Moda


Förkylning

Träningen idag gick väl helt okej. Ett program klart så det är skönt.
Åkte på en förkylning i natt så ser ut som om jag lipat i flera timmar haha!

Snart bär det av till Robins mamma där vi ska agera kockar (då hon inte är hemma) och titta på lite bra film eller något.
Hoppas er dag varit bra hittills? :)


Lilla krogen, rosegarden supreme

Fredagen den 13 så därför dålig uppdateringen (säger vi).
Man känner ju att det varit fredag idag.. Trött och seg så in i, men men. Hade dans idag så var ju inte den bästa dagen men bara att jobba på. Älskar dansen nu så gör ingenting.

Ikväll åkte jag till lilla Robin, bokade bord och stack till lilla krogen i Värnamo. Det var väldigt gott men magen har ju levt sitt lilla egna liv och raparna att jag smakat kinamat haha!
Lyckades även kleta ner halva glassmaskinen men jag menar vafan, ;) det står ju inte hur man ska göra..

Imorgon blir det sov morgon sen träning i 3 h *happyface*!

Godnatt sov gott alla puddingar! :)


Julplundring på G'

Hemkommen för idag. Hängde med min kusin hem idag då vi ''bönder'' inte alltid kommer hem. Men fick lite mat och lite gött snack så ja blev rätt bra ändå.
När vi kommer hem, jo vad händer då ? Vår fina ''bya-gran'' har vält igen. Dock är tjugondagknut (?) imorgon så gör inte så mycket. Lite snopet bara. Men den ligger fint på backen nu men tända ljus...

Dagen i skolan ja vad ska man säga ? full rulle. Vi hade entrepenörskap första lektionen då vi fick gå på något föredrag som handlar om det. Så ja rätt trevligt. Lite att lära sig. Sen har väl inte hänt sådär jätte mycket kul.

Ikväll blir det julplundring med musikkåren och drillflickorna. Så kommer nog hem rätt sent. Men ska försöka få med mig kameran och ta lite bilder som jag kan lägga upp när jag väl kommer hem..
Känner att detta inlägget blev sådär. Men något att läsa i alla fall.




Hårinpackning

Rekomendera denna inpackningen väldigt mycket. Hade i den i 1 h men det räcker med 10 minuter eller något. Jag brukar göra det för att styrka håret lite extra. Tror att mamma köpte den på Ö&B till mig.





Someday

Onsdag idag och imorgon TORSDAG en dag mindre till HELG alltså, gud vad jag längtar. Denna veckan har varit pain in the ass. Bara för att man ville ha en extra vecka lov och man inte varit van att gå upp kl. 06.00 varje dag för att fixa sig och göra sånt jobbigt. Ja jag vet att man inte är tvungen. Men man känner sig piggare och fräschare!

Jaha full rulle hela dagen så därför jag inte har uppdaterat någonting. My bad.

Min dag har trots allt varit UNDERBAR! Det var första danslektionen i dag i skolan så jäkla härligt att vara igång igen. Love my life! Vi började med streetdance idag vilket betyder mer fart och fläkt och man behöver inte vara så graciös. (perfekt för mig)
Tempot kände man ju efter första uppvärmningen, så det är bara att ligga i med konditionen. I slutet blev det sjukt lite mycket styrka, armhävningar, situps osv. (inte van vid det)

96:or

Ville bara passa på att säga till er som ska börja gymnasiet och aldrig dansat innan så TESTA det är sjukt roligt. Skit bra tränare som pushar er och hjälper er och hur snälla som helst.


bild på Anna sen julspexet. Vilken dansare!

''Jag har mitt sex pack i kylen''

Vad ska man berätta idag då. Jag gick upp idag.. till slut. Var ju underbart att sova idag. Men vad gör man inte för skolan (?!)
Aja skoldagen har varit bra. Slutade med att vi hade inställd lektion kom hem runt 14 tiden. För Gertisen var så snäll och släppte oss 15 min tidigare så alla hann med bussen, snäll kille det där!

Min rubrik är sagd av Max till en början men idag fortsatte det vidare till Sackarias haha! Jag skrattar varje gång jag hör det.
Fast Max är ju rätt rolig i övrigt så inte förvånad. På tal om röda cyklar alltså.

Ikväll sätter drill träningarna igång igen! Happy moment! Alltså shiiieet vad jag har saknat den nu. Har ju dock bara gått ca. 4 veckor men ja... Vi har mycket att göra så kan ju vara därför. Tävlingarna närmar sig och vi har SJUKT mycket kvar att hinna med. Men vi är ju proffs *host* så det får vi nog ihop!
Kom den 29 januari för då har vi uppvisning i Anderstorps sporthall 12.00, gratis inträde. Många som undrar vad det är.



Sacke

clothes of the day






Tröja, Ullared (tror jag) - Kofta, H&M - Byxor, Vero Moda


Dagens Kritik

Jag måste bara skriva av mig lite.

Jag läser i tidningen efter tidning efter tidning ''håll ditt nyårs löfte'' och vad handlar det om egentligen ? jo att människor ska gå ner i vikt -hitan och ditan- haha. Herregud. Inte konstigt att folk får anorexia då tidningarna bara tycker på en om massa information att du ska börja träna.

De tänker bara på tjocka människor. Det finns människor som INTE KAN GÅ UPP I VIKT, och då tänker ni säkert:'' Åh fan va skönt, kan äta vad jag vill utan att behöva tänka på något.'' Men jag tror faktiskt inte att det är så kul. Människor går runt och stirrar på dig och tänker vad smal han/hon var! Det är ingen som tänker vad snygg hon/han var? Eller har jag fel. Det är inte kul att gå runt och se ut som ett skelett när alla dina kompisar har former, right?
 
Börja fundera på ert sätt att leva. Jag vet HUR MÅNGA SOM HELST som har börjat träna på gym. Visst inget fel på det. men väger du 50-55 kg i ålderna som mig så ska du nog börja fundera på att gym kanske inte är det bästa sättet för dig? Kanske att bygga muskler. (inte springa, cykla osv. Man tar ut sin kropp skiter i att äta vissa gånger för att se resultat. Men man kommer inte se något för man är redan tillräckligt smala. Man ska inte se framemot över att ha en modell kropp? IT'S UGLY!

Så, skönt.

Tänk bara på vad ni gör, tänk på smala människor för det första. Det är synd om dom. Fett är bra att ha. Dagen du kanske blir sjuk och spyr, och kan inte äta. Du kommer ser ut som ett monster sen. Men har du lite fett från början så har kroppen lite att ta ifrån.

(Och nej jag vill inte säga att ni inte får gå till gymmet och träna. Jag förklarar bara vad jag tycker. Gym har både positiva och negativa sidor. Men jag tog gymmet som ett förslag för att det är dit tidningarna leder än och alla människor går nu när det är snö)



var bara tvungen. (google)

clothes of the day






Tröja
, Gällstad/bondelid - Byxor, Ullared - Skor, Converse


school...

Jaha, dagen har börjat. Precis kommit in på min andra lektion. Trots att jag sov i natt som många andra inte gjorde så sov jag första lektionen. Är det bra eller dåligt ?

Samhällskunskap nu i alla fall vet inte vad vi ska prata om man det blir nog bra.
Matte sista lektionen, snacka om att det kommer bli KAOS!




Söta Max och Edson

Hoppas att ni får en bra första skoldag så hörs vi senare!

Godnatt alla puddingar

Nu är det dags att sova, skola imorgon ju. Men vad ska man säga för positivt om det.. Jo jag får träffa världens bästa Louice och Sofie imorgon! :D

Godnatt sov gott alla mina fina puddingar!

till henne.

Enkla plagg du kan bära under våren/sommaren, men så snyggt.







Mot Emelie

Ska åka till min Kusin om ynka 5 minuter så skriver detta lite snabbt.

Har precis ätit lite och ska som sagt snart vidare. Vi ska planera lite om grupp 3 i drillningen hur detta halvåret ska se ut. Så kan bli riktigt spännande. Finns ju alltid något kul nytt att hitta på och plocka fram, så nu siktar vi mot 2012.

Ja vad ska man säga mer, mamma har sytt ännu mer på vår dräkt nu så gaaah, bli sketa bra!

Aja som sagt stressad som en gris.
Ha det bra så hörs vi sen ikväll eller något sånt! :)

NAGLAR

Nail make-up '


NAIL POLISH by YRIA - Mure 403, finns hos Yves Rocher


Mästerkocken

Ikväll fick då mästerkocken själv kliva fram. Mamma skulle duscha och undrade om jag kunde fixa lite tacos. (hon antog väl att jag hade tillräckligt med kunskaper för att klara av det) Och det blev gott! La sig i magen precis som den skulle.
Satt vid TVn medan maten trillade i magen, för det var ju gladiatorerna idag! Saknat det programmet. Kunde inte gissa på att det var 8 år sen sedan men aja, kul att det är tillbaka.

Under dagen, jadu.. Har väl bara städat lite på mitt rum och provat tävlingdräkten 78 gånger typ, medan mamma har sytt i mellan. Men dagen har ändå varit bra trots att jag inte gjort så mycket.

Tråkigt med söndag imorgon då jag inte vill gå till skolan på måndag. Hade gärna tagit någon extra vecka. Men men, man har ju själv valt det så man ska inte klaga. Får göra det bästa av situationen :)
(Kände nu att detta inägget sög, men aja för er som inte hade något att göra har precis läst det)


Hoppas att eran dag har varit bra så hörs vi igen imorgon!
Godnatt


clothes of yesterday




Blus, H&M - Byxor, Vero moda - Skor, Skopunkten (som man inte ser)


GODMORGON LÖRDAG

Klockan som ringde idag på morgonen var väl inte det bästa... Men om man inte ska sova bort hela dagen så var det lika bra att gå upp. Med tanke på att jag sov runt 5h förra natten så hade det inte varit fel att ligga kvar en stund till. Men men... 
Vi har precis ätit frukost, smarrigt! Så snart bär det av hemmåt då mamma ska sy TÄVLNIGSDRÄKTEN idag så måste vara hemma och prova hela tiden. Medan Robin får besök och Robin Hjertqvist som ska hjälpa honom i garaget, trevlig kille det där!

Hörs igen när jag kommer hem, då får jag försöka bjuda på lite outfits bilder från igår.




Härlig bild precis innan avslutningsfesten. Love you guys.

Rubrik

Jahaja, vad ska man börja. Uppdateringen idag har väl inte varit någon höjdare. my bad. Var hos Robins moster för att fira JUL med hans mammas släkt då vi inte hann det under jultider. Riktigt trevligt, fick fyra fina presenter. Vi åt god mat och umgicks helt enkelt.
Efter det skulle jag hem till mig men ja, det slutade som vanligt och nu sitter jag hemma hos Robin och ska sova här inatt. Inte förvånad.

Tänkte lägga ut vad jag hade på mig idag med fick inte med mig sladdar och sånt så jag kunde lägga in dem i datan, så det får komma imorgon.

Ha det bra, så hörs vi imorgon! promise.


SWEDEN vs. RUSSIA

VM finalen igår mellan Sverige och Ryssland slutade otroligt bra! Sverige fick in ett mål genom Mika Zibanejad i förlängningen då han snodde pucken från ryssarna.
Det är alltså första gången på 31 år som Sverige vinner JVM finalen. Härlig känsla att man fick vara med om det och titta på jätte bra hockey.
Man kan inte vara annat än att glad - stolt över att vara svensk.


Nu blir det upp och hoppa, efter lite drygt 5 h 30 min sömn inatt! Duschen väntar..

Tittade ni på matchen?


naglar

Nail make-up.


NAIL POLISH by H&M - turkos. 39,90 :-




NYÅR

Kvällen startade hos Sahra, med Vicci och Kajsa med bastu, ananas och vindruvor! Satt väl där i dryga en timma eller något, sen blev det dusch för att fräscha upp oss. Tog oss upp till Sahras rum för bli snygga haha! (y) Kent gjorde världens godaste planka medan sminket åkte på, satt väldigt fint i magen. Åt lite efterrätt och drack lite vin. 
Efter det tog vi på oss klackarna och gick ner till Filip Karlsson. Fick träffa deras göteborgs kompisar, trevligt trevligt! (Mina röda snyggisar, har klacken redan gått sönder på, lyckat)
 
Sen skulle de vidare till Gislaved och då drog jag och Vicci hem till Lövås för FEST! Ja kaos, fulla människor, däckade på toaletten, glada och en kaos hall fullt med grejer! Men förbannat roligt!!!!

Jag här kommer den i bilder. (har dock inga från Sahra eller Filip,  gå in på saahra.bloggplatsen.se så får ni se)


josefin, sebastian, dany


en glad dany


duktig vicci städar haha!


adam, se vinögd ut, fast det är han inte, tror jag haha!



Hoppas att ni alla hade en underbar nyår, precis som jag! :)

dags att vila?

En arbetsvecka på 4 dagar är nu över och jag är hemma för första gången sen i söndags. Riktigt skönt!
Veckan har gått bra, och jag har lärt mig en massa nytt jag inte kunde innan. En mycket händelserik vecka trots att man varit väldigt seg osv.
Jobbade på Robins pappas jobb. (KM bildemontering, lite manligt kanske, men har faktiskt gjort lite tjej grejer om man får  säga så)

Uppdateringen som sagt då ja... ni har fortfarande inte kommer med förslag?! HJÄLP!
Btw. Idag lär det ju kommer lite inlägg kanske från nyår också om jag lyckas dra min feta röv och hämta kameran där nere!

WORK















END

Hard work work

Lite bloggtorka här då.. men vad ska man säga. Firade NYÅR med underbara människor och nyårsdagen bestod av att sova. UNDERBART! Så jag har inte hunnit att blogga.
(bilder kommer från nyår kommer i veckan)

Idag är det måndag och jag jobbade från 8-17, så pengarna rullar in som de ska. Vet dock inte om jag jobbar hela veckan eller bara några dagar. Men varje dag ger ju pengar så jag hoppas på det bästa!

Jag kommer skriva detta i nästan varje inlägg till NI har givit mig minst 5 saker att skriva om. Meningslöst med en blogg som ni inte tycker är rolig att läsa haha.

Hoppas att ni hade en fantastik nyår, så önskar jag er en god fortsättning! :
http://www.youtube.com/watch?v=icYl8k-tPIU

RSS 2.0