Tagga fest? Nä

Sitter i sängen fixar mig lite och packar. Medan alla andra, känns det som, ska på fest så åker jag till Robin. Imorgon blir det till Jönköping och se om man kan hitta något spännande. Ska bli roligt med tanke på att det var han som kom med förslaget.

Katten sitter och sällskapar med mig tills jag snart ska resa på mig och fortsätta.

Ha en bra helg :)


Dag ut och dag in

Ja just nu händer inget speciellt. Endast skola, träning och mat.
Men hade första dansen idag mycket trevligt. Och skolfoto på det med.

Ja jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Har gjort sönder mitt 2 par svarta byxor med dragkedja vid rumpan, bra jobbat Ida! Så ska köpa nya i helgen förhoppningsvis. Jag och Robin tar nämligen en dags tripp för mys, shopping och mat.

Imorgon fredag, egentligen fest men orkar inte vill umgås med Robin. Ska bli trevligt. 1 september också. Ja kanske en skinnjacka för att få fram det svarta! (y) love it!

Nehe avrundar detta och säger att det är 189 dagar kvar tills jag fyller 18, underbart!


Fredagens roligheter

I fredags blir det inspark för alla ettor. Fest är ju inte fel någon gång i bland. Fixade mig i alla fall hos Sofie och åt innan vi åkte mot hällabäck för teknisternas. Helt okej roligt massa nya människor men vid 23 så drog vi vidare mot samhäll och handels. Helt förvirrande satt och tog han om en i typ en timma. Men det var trevligt, full men glad :)
Åkte hem runt 1 då det började dö ut.
Hällde i mig två glas vatten innan jag somnade så bakfyllan kom aldrig, toppen! :)


Irland

Jag har fått världens chans idag. En resa till Irland med skolan för att praktisera i hela 3 veckor, Kan bli en skandal samtidigt som det kan bli helt underbart. Engelskan hänger inte med så bra men jag hoppas på det bästa i falla jag åker. Funderingarna är mycket starka och kommer fortsätta med dem.
Fyller år samma vecka som vi åker vilket betyder 18 år, ska jag fira i Irland eller I sverige hmm..
 
Vacker natur och fina gator eller torg sten och ingen upplevelse , ja jag vet inte.
 

School

Första dagen i skolan. Redan trött på det... Insett det att tvåan har inget att erbjuda mer än plugg och praktik samt lite fest.

Deprimerad så in i, men det är väl bara att kliva upp morgon efter morgon och hoppas på att dagen ska gå fort.

Schema blä.. Mycket nya människor blä.. Full buss blä... Trångt i oasen blä..

Nehe godnatt ny SKOLdag imorgon. Ouuff.

Hard rock hallelujah. Eller inte.


Vallåkra 2012

Dagarna har varit fantastiska och vädret strålande. Mycket bilar och mycket folk. Ja man kan väl inte klaga. Men tanke på att jag är ledig idag så mår jag prima. Dock har jag glömt min dator hos Robin så mobilen får duga idag.

Prisutdelningen? Nä den var bedrövlig i vissa klasser. I EPA klassen toppen likadant i Toyota men ford ? Ja herregud. Men vad gör man inte. Jag är varken domare eller jury och kan inte styra detta. Hoppas på förbättring till nästa år.

Kvällarna har bestått av att titta på bilarna i stan och ätit god mat samt varit på nattklubb. Sen dagarna hmm bonnabränna, svettas, äta och gå typ.


Vallåkra

Påväg mot vallåkra eller Helsingborg för alla som inte kan geografin precis som jag haha.
Helgen kommer bestå av två dagar med bara bilar. Förmodligen sista stora utställningen för detta året.
Vallåkra är väldigt stort så hoppas på glada människor och fint väder.

Är i alla fall i Skåne nu så kanske 1 h kvar eller något. Sen blir det husvagns övernattning. Campingen hade även pool så hoppas på ett dopp imorgon! :)


Note

Sitter och planera nu sista veckan innan drillningen drar igång. Drar igång en ny grupp helt själv. Tjejer och killar mellan ålder 6-9 år är välkomna på måndagar. De ska sitta flyers i alla fall på alla skolor i anderstorp. Vi kommer samlas i anderstorps sporthalls entré måndagen då det börjar och sedan pågår aktiviteten i B-hallen. Har även stått en annons om det i Västbo Andan.
Så säg till små syskon, och kusin och alla ni känner för alla är välkomna killar som tjejer. (personen som koreograferar drill i sverige mest det är faktiskt en kille så bara skynda på dem)
 
För övrigt tar jag ju hand om grupp 2 där vi har våra mål att skriva in i datorn samt planering och vad som ska ske denna tävlingssäsongen.
 
Nähe nu måste jag fortsätta med mitt jobb så jag blir klar idag. Hoppas ni får en bra sista fredag på sommarlovet! :)
 
 
 

New in

 
Lindex 149:-
 
 
 

Godmorgon

Inte med tanke på att dagarna tickar neråt för skolstarten. Men vad ska man göra för att inte få ångest sen. Att ligga och sola är som att sitta och glo. Vad händer jo du kan bli lite brunare. Men vem fan bryt sig? Det kan jag har ägnat resten av sommaren till. (även in Sverige inte har så mycket att erbjuda)

Så nej min dag blir inte i en solstol i förhoppningarna om att bli indian brun.

Tror jag får ta en tur till kusin för att få reda lite på gårdagens möte. Det känns vettigt och viktigt.

Hoppas ni få en bra torsdag eller vad det är för dag, noll koll. :)


Sommarlov

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Dock kan jag känna att man inte hunnit njuta riktigt ordentligt. Har endast badat 3 gånger och legat i solen typ 3,5 dagar. Alltså albino till skolstarten. Men vad gör det. Vissa som bara ligger och sola så fort solen visa sig lite kan ju inte ha så roligt liv haha.

För övrigt har jag åkt runt i halva Sverige. 200 mil på en vecka slå de ni. (då snackar vi Sverige inte att man åkt utomlands)
Smögen, Karlstad, Kungshamn, Osby, Jönköping, Helsingborg, Borås, Göteborg, ja det var dem städerna jag kommer på.

Shoppat har man ju gjort men inget överdrivet. Så får väl åter igen säga "det kanske kommer upp något nu framöver" never know.

Hoppas att bloggen kan komma igång igen så håll utkik jag ska pussla in all min tid jag kan.

Nya vita skor, ja då ser benen lite bruna ut för en gångs skull.


RSS 2.0