Uppe med tuppen

Jag nästan precis vaknat. Huvudvärk så vet inte vad men det går snart över.

Kvällen igår var jätte roligt trots att min trötthet tog över där på mitten. Sahra blev jätteglad för överraskningsfesten och Kajsa hade fixat god mat.

Idag vet jag knappt vad jag ska börja med. Bli väl att ta med fiffi på en promenad och sen i eftermiddag bär det av till Halmstad roligt roligt!
Hoppas ni får en bra dag fina vänner!

Jag hoppas även att alla molnen försvinner, sol tack!


Här skulle det står något ja..

Haha kom inte på någon bra rubrik så det fick bli som det blev.
Hoppas ni mår bra? för det gör jag. Faktiskt otroligt bra, men kan ju vara för att jag precis kom ut ur duschen,underbart!
Skoldagen betod till mesta dels av nationellt prov i Svenska, där det var att skriva en uppsats. Jag är verkligen inte nöjd. Kan vara för att jag inte hittade något ämne jag verkligen kunde speciallisera mig på. Men jag hoppas på ett E iallafall.
Efter skolan så står inte min pappa vid bussen och det är upptaget på telefonen. Ida får panik och inser att hon nog få börja gå hem. Gick på en halvtimma lite drygt så dagens motion var i alla fall räddad. Var dock rätt bra sur på min pappa då jag fick slänga i mig maten när jag kom hem. Detta för att jag skulle träna min små.

Nu har jag som sagt duschat och imorgon är det ju fredag, ÄNTLIGEN! Då bjuder dagen på dans. (y)


(sen julspexet)

Hello Kitty


Köpte denna konstiga läsken för 5:- i Ullared. Den heter som ni ser Hello Kitty, spinning eyes. Sedan på sidan står det ''Kolsyrad läskedryck med päronsmak.

En liten recension,
När man öppnade den så luktade den rekordelig päroncider. Helt okej med kolsyra. Samtidigt som detta är smaken både sött och beskt, Den är över förväntan men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Den smakar lite päron. Men för 5 :- helt klart värt det. Så åker ni till Ge-kås så köp en haha!

The day

Får väl berätta lite om min dag kanske. Ja hade väl inget speciellt mer än DANS. Hade sjukt roligt även om vi inte hann med så mycket. Men svettigt och kände mig riktigt ful efteråt så känns bra ändå.
När jag kom hem blev det bara att byta om, sätta sig på min häftiga moppe och glida ner mot samhället där Vicci väntade på PW. Vi gick väl på en timma ungefär, så lite lagom.

Nu sitter jag i min säng och min OP är på. Kan det bli bättre ? Blev lite avis en stund när jag tänkte på Sofie som skulle äta tacos. FUSK!

Snart kommer ett väldigt udda inlägg som kanske kan vara lite roligt haha.


SAHRA GILLBERG



Idag fyller denna solstrålen år. Vilken pudding alltså! Tjejen börjar bli gammal hela 17 år. Vart är världen på väg? Det är snart 10 års sen vi två fina männskor hittade till varandra. Är hon inte underbar. Jag hoppas att hon får en super bra dag och att den blir exakt som hon vill ha den. Att hon får massa fina presenter. Grattis på den födelsedag världens bästa flicka! :D

PW, nationella och lite annat...

Hade nationella i läsförståelse svenska. Gick väl sådär men hoppas på ett E i alla fall. För övrigt hade vi typ 3-4 h håltimmar som vi utnyttjade med lite pizza käk.
När jag kom hem blev det bara att byat om för att åka mot träning, vilket gick bra där några gjorde lite neckroll som de inte gjort innan, toppen!
När jag kom hem åt jag och sedan bestämde mig för att gå en runda vilket slutade på 1h och 15 min. Känns friskt och gott!

Nu blir det natten är skit trött och ursäktar även för dålig bloggning på sistone!

(inga bilder)


Måndag

Idag var det måndag igen vilket betyder skola. Inte så roligt, men inte långt kvar samt att vi är lediga måndag och tisdag nästa vecka.
Har Historia vilket inte är det bästa ämnet och sen samhäll där vi har prov. Undrar hur detta kommer gå alltså. ;s

Det enda jag ser fram emot denna veckan är dansen. Jätte roligt med koreografi och att det är street. Vi över inför kommande uppvisning som skulle hållas i Juni tror jag det var. Kommer bli super!

Ha en bra dag fina folket! :)

Shopping

Jag vet inte om man kan kalla det för shopping men detta var vad jag fick med mig hem från Ullared.
Inte så mycket men det mådde plånboken bra över.
Neutrogena - black head eliminating, zoo,brio, Wet & wild - läppstift rött, dip, mobilskal samt en hellokitty läsk som jag kan göra en recension av haha och en chokladkaka.

För övrigt vill jag ge världens största dagens ris till alla tanter, gubbar, ungdomar, mammor och pappor. Detta för att de SKA tränga sig in i världens minsta korridorer med sin kundvagn. Ingen hänsyn utan bara går rakt på. Man kan ju parkera kundvagnen och sen gå in där man vet vad man ska hämta.


Gårdagen

Kvällen igår var skit rolig, härliga människor, mycket dans, träffa Sahra, och väldigt ont i fötterna.
Lagom mycket människor och bra musik för att tillägga.

Idag är jag uppe med tuppen för att åka mot Ullared ännu en dag. Kan väl bli trevligt.

Hoppas ni får en bra dag! :)

Lite hur jag såg ut igår.


Hemma

Hemma efter en helt okej dag i skolan. Nu har jag tagit mig en kaffe och satt mig i soffan.
Dansuppvisningen var delade meningar. Vissa stunder skit bra verkligen och ibland blev det lite halv drygt men det kan lätt bli så.

Liten bild från entreprenören.


ULLA-RED

Kände för att skoja till rubriken lite haha. Hela min ''skoldag'' har bestått av att vara på studiebesök på Ge-kås i Ullared. Ritkigt trevligt och dagen gick jätte fort så det gillas starkt!
Det jag fick med mig hem var lite smått det vanliga typ och ett par skor. Ritkigt kap måste jag säga. Men kan lägga upp och visa dem imorgon eller något och skriva varför.

Imorgon är det fredag vilket innebär dansföreställning att titta på,på morgonen samt engelska prov och sen på kvällen är det PARTY!
Det blir väl fixa sig hos Vicci och sen förfest i Gislaved. Men sedan drar vi vidare till Smålandsstenar.

Förövrigt har jag inga roliga bilder att lägga upp men jag hoppas att ni överlever.
Ni kan ju få lägga in en kommentar på denna bilden om ni har lust, vill och orkar. Kanske bli kvällens outfit imorgon.


Friend

Det blev en runda med Vicci innan. Ingen liten heller, den tog 1 h på ett ungefär. Det var riktigt skönt, sen att man hade någon att prata med var bara ett plus. Så det här gör vi om flera gånger skulle jag kunna tänka mig.
Man känner ju hur otränad man är när man blir anfådd av att gå och prata samtidigt. Men det är bara att fortsätta så man kan få upp konditionen lite. Men jag tackar henne för det i alla fall.

Imorgon bär det av till Ullared med HA, RL och HT. Helt okej alltså. SKönt att slippa skolan lite. Sen Ullared är ju något man inte tackar nej till. Alla tycker det är stressigt och jobbigt att vara där inne. Själv kan jag faktiskt hitta lugnet och gå runt så som jag själv vill.



Bild på min fina Vicci! :)


Woohooo

Har ingen dans idag så slutar tidigt. Både roligt och tråkigt. Dansen är på topp nu med koreografi i full fart men samtidigt skönt att komma hem tidigt för en gångs skull.
Till kvällen kanske det blir Zumba med Vicci och Into haha ja vi får ju se hur det går. Om det inte blir det så blir det en PW med Vicci.

Hoppas ni får/haft en bra dag! :)

Nelly.com



Sitter och tittar runt på massa snyggt som har kommit ut på rean. Tror det får bli ett par skor. Fanns rätt många som var helt okej snygga. Det är inte så jätte vanligt på nelly.com när de har rea då.  Men blir det ett par skor så märker vi det. De kommer i så fall upp på bloggen.

Ta en titt du med och se vad du kan fynda, hoppas du haft en bra dag


Anders Behring Breivik

Sitter och lyssnar på rättegången mot Anders Behring Breivik. Det är hemskt. De läser nu upp vilka det är som blivit mördade. Vilka de är, hur gamla, vart de befann sig samt hur det gick till. Hoppas att ska avrättas, han är inte värd att leva.


New in

Var inne på H&M i går och fyndade lite. Det var bara lite spontant men bra blev det!




Skinnimitation, 75:- rea.



Mockaimitation, 99:- fynd.

50 årskalas

Igår var det dags att fira min faster som fyllde 50 år. Mycket trevlig kväll med god mat.

Lite bilder, den gröna skålen med frukt i fick hon av oss samt en resa vi ska på. Kan dock inte säga vart då det är en överraskning. Men runt september kommer jag avslöja det :)


Lite av dagens händelser

Dagen har varit fett tråkig, tredje gången i 1:an som jag är ensam tjej i skolan. Det suger riktigt hårt. Samt att dagen har bestått av 30h-jakten. Det sämsta ever. Men imorgon vanlig skola samt sista dagen innan helg. Älskar livet!

Här kommer lite bilder sen idag på vårt projekt grej.







Hoppas att ni haft en bra dag, och klarat er utan uppdatering från min sida.
 Imorgon ska jag försöka lägga upp min jacka som jag köpte för ett tag sen.



Nailpolish


Nail polish - PARIS memories, ljuslila nr, 39 - skimmer orange nr, 18.



2 st nya nagellack som jag fyndade på EKO som öppnade i Värnamo igen i Kärnan huset. Billiga nagellack för endast 20:-/st.
En liten snabb recension:
Penseln var för mig lite smal vill ha ganska bred men det funkar. De torkade fort och gav inga ''ränder'' på själva nageln utan en slät yta. Har testat de ljuslila men var tyvärr tvungen att lägga tre lager för att de skulle täcka helt.  


Påskhelgen är över

Påskhelgen är över och jag är helt slut i både kropp och huvud. 5 dagar i en helt dunkande hall på Elmia så ja vad ska man säga. Just nu vill jag bara sova och aldrig mer vakna typ. Jag har lite till er som jag redan sagt det är inte mycket men har funderat över en sak nu under helgen så tror jag lägger upp det.

Imorgon för jag äntlingen träffa mina bästa igen. Sofie och Louice, ni är saknade!
Godnatt! :)


Uppehåll

Tar paus till söndag har ingen dator på hela veckan och mobilen är tråkig. Men har lite nytt att visa och så, men det kommer.
Ha det bra fina folket! :)


RSS 2.0