Schuuullllan

Hallå vänner!

Ja bra dag härligt med fredag. Lite inställda lektioner och en bra danslektion! Benjamin (y)

Inatt sov jag hos världen bästa vän, sahra klara :)härligt att prata igen osv.


Men ha en bra fredag så ska jag försöka fixa en lite knas video om 15 min :)

Simon dannert, tror han ska bli lärare.


H&M

Blus - 149:- Byxor - 299:- Skor - 299:-Nagellack - 39,50:- Väska - 199:-

Collaget blev skit dåligt så ursäktar för det då jag gjort det i paint. Men som sagt H&M har fått in så mycket snyggt helt sjukt. Här är lite dock är det mer än sommaroutfit än höst för mig, men byxorna, så snygga!

HATA

Ja rubriken säger ju rätt mycket, men nu funkar inte mitt redigeringsprogram som de ska, så bilderna jag skulle göra i ett collage funkar inte så bra, får se om jag kan fixa det i paint lite fort... Annars får jag väl kanske lyckas med något annat.

Tisdag

Tisdag eftermiddag. Hemma efter skolan efter lite om och men. Har precis käkat och tittat igenom H&Ms höstkatalog för kanske fjärde gången. Så himla snygga kläder nu. Har fixat ner en outfit från deras hemsida som kommer ut senare ikväll och en liten överraskning om jag vill haha.


HALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hej jag ursäktar för dålig uppdatering har inte varit i sverige och har inte hunnit ta några bilder på det jag ska lägga upp då plugget står i halsen på mig. Men jag har två nya saker att visa upp som jag ska försöka fixa imorgon när plugget är överstökat!
Tack och hej leverpastej! :D

Polen

Sitter på Subway i Gdansk i Polen. Lite middag mitt på dagen innan vi åker till båten igen för spa, med pool och skummassage, buffé och shopping i sminkbutiken.

Den är 15+ och strålande sol, har varit de hela dagen, så helt underbart att kunna gå i bara tröja igen.

Berättar mer när jag kommer hem! Ha det bra! :)



Zara

Tog en liten plugg-paus för att titta runt lite på kläder och annat roligt. Hittade denna väska inne på Zaras hemsida. De har alltid så mycket fint, dock är min plånbok inte glad över dem priserna, så handlar aldrig där. Har kanske 2-3 plagg därifrån. Det var jätte länge sen jag köpte dem så använder inte det. Lite tråkigt någon gång blir det nog. Men ni som känner för att tömma plånboken så bara kika in!
Denna väskan finns i liknande typ överallt, vet att den fanns på romwe, sen tror jag den fanns inne på melba med eller något sånt. Jätte snygg passar både till skolan, shoppingrundan och festen, enligt mig.

Zara, 679:-

Motivation

Jag har en eftermiddag/kväll med plugg framför mig. Med tanke på att jag ska iväg imorgon kväll och över helgen så får man ju planera lite. De roliga är att jag är faktiskt motiverad idag, fast kanske bara tills jag inser hur svårt det är.
OP:n är på, smycken avplockade och håret uppsatt. Jag tror jag är redo.

Bakade ju även igår så om jag känner sockersuget så är det bara ner och hämta en kaka eller något annat gott.

Hoppas ni haft en bra dag, hörs nog ikväll! :)

Gina tricot

999 :-                                                   599:-                                                     599:-

Klickade runt lite inne på Ginatricots hemsida. De har verkligen fått ute sjukt mycket fina skinnjackor! Jag valde ut de tre som jag tyckte var finast, vad tycker ni? Ska man slå till, kanske känns lite onödigt nu när kylan kommer. Men svart är snygg och hösten är då modet är som snyggast. http://ginatricot.se

Todays

T-shirt, Gina Tricot  - Byxor, Vero Moda - Skor, Palladium - Nagellack, Yria

Dagens Person

Dagens person, ja det blir Fanny Ryhman idag. Hon går alltid med ett leende på läpparna och sprider mycket glädje kring sig. Tror inte jag är själv om att tycka det. Hennes skratt gör ju inte det bättre, då brukar man ju halv dö lite. Vad jag och Fanny har för minnen? Ja vi har ju lite sen grundskolan, med tjejkvällar, kabaré, lucian och skolavslutningar.
För övrigt är fanny en väldigt omtänksam person som är med sina vänner och bryr sig inte om vad andra tycker. Hon är målinriktad, och verkar trivas bra i skolan.
Idag förgyllde hon min dag och därför förtjänade hon en plats på denna kategorin, då den blivit lite utesluten hehe. Precis som hon sa till mig fast tvärtom jag är en trogen läsare på hennes blogg så aa kika in kompisar! http://fannydiary.blogg.se/ 

Tack för att du finns! :)



TACK

Efter i alla fall två kommentarer är man på fötterna igen. Tack älskade lilla Fanny, du lyste upp min dag! Sen babblade jag med Linus och han ville bli dagens person så får väl skapa något roligt minne med honom innan jag kan skriva något . Sen var det någon anonym som skriv om kläder, ja intressant. Mitt största problem är att min garderob inte består av det jag vill visa upp. Så i så fall blir det lite collage.

Tack hälsar en glad IDA! :D


Funderingar

Vet inte vart jag ska börja. Jag vet inte om jag ska lägga ner bloggen, fortsätta på det vanliga eller hitta på något nytt. Jag har funderingar på att skaffa ett speciellt tema på bloggen. Men vad är jag intresserad av? Ja, smink, mode, mat, sitta hemma, hitta på nya ideér. Men vad ska man välja? Vad är roligt att läsa om? Själv är kläder och smink det bästa jag vet, men kan ju bero på att det är mitt intresse.. Ska man gå på det spåret eller ska man helt enkelt skriva sina vardagliga och tråkiga inlägg.
Jag får panik när jag vet att idag måste jag blogga, men vad ska jag skriva? min dag super tråkig, dagarna i skolan osv.
Om det finns någon av mina söta läsare som vill kommentera något angående detta så gör det snälla. Ni är inte så många och ni brukar inte kommentera. Detta är frivilligt och jag behöver tänka om, tips tack! :)


Sjuk

Ja efter en speckad helg med spännande stunder och mycket gjort, så har jag gått och blivit rejält förkyld. Tror även jag har feber. Så synd om mig.... HAHAHA eller inte.

Men men jag lever hoppas det inte blir värre så man kommer iväg till skolan. Känner att jag ligger jätte mycket efter i allting så behöver komma dit och få allting gjort. För övrigt är det söndag och myspys som vanligt. Jag och robin ligger i sängen, han sitter vid youtube och jag har lämnat in ett arbete. Så nu är kvällen fri så det blir väl kanske lite käk och film mys eller något sådant. Fortfarande inga roliga bilder så nu får klara er.

Ha de! ;)

Profilbild

Facebook vill inte jobba med mig idag alltså, att byta profilbild går verkligen inte, sidan bara laddas om jag kanske är för ful på den bilden jag försöker lägga upp så dem vill inte. Never know. Å andra sidan så blir man väldigt sur då det inte funkar då man för en gångs skull tänkte att man skulle byta. Men det gick ju sådär lagom bra... What to do? nä får väl vänta tills imorgon och se om det blir lite bättre och funkar som det ska.
 
Nu ska jag snart sova och vila upp mig inför torsdagen, godnatt lovers and haters! :)

nere på botten men påväg upp..

Ja låt rubriken talar för sig själv, det jag menar är att jag precis som Sofie DRUNKNADE i alla dessa läxor idag. Dagen var sjukt seg med bara plugg inget soft om man säger så. Det blev inte bättre när man kom hem och insåg att det bara var upp med böckerna igen.Nu har jag i alla fall fått lite gjort, Det finns lite kvar att göra till söndag men jag orkar bara inte nu. Helt slut. Fattar inte varför man har läxor när man sitter i skolan, allvarligt?
Det ska bli kul att börja dagen med dans imorgon iaf. Ser ifram emot det. Thank god for something positive in my life. haha så känner jag nu. Aja emo tankarna går väl över om en kvart eller så. Vill bara inte tänka på det.
Torsdag imorgon och snart helg vilket betyder LÄGER!
Bye!

Plugga

Sitter för tillfället och pluggar men ska snart och träna. Jag kan tyävrr inte ladda upp bilder på blogg.se så jag vet inte hur detta kommer sluta Detta inlägget blir i alla fall bild löst.
Jag är sjukt trött idag och vill bara sova typ, men ne snart och träna och sen jobba och sen plugga. FULLT UPP! Men ja man måste ju fördriva dagarna på något sätt. Dock idag väldigt jobbigt och otaggat.
Träningen ska bli ganska rolig, har träningsvärk sen i söndags, men vad gör det? Jag ska upp med benet till ribban innan terminensslut. Så är det PUNKT.

Chillar till sköna låtar och njuter av dagen, ja ni får ha en bra kväll ciao! :)

Lovely


SUNDAY

Jaha Sverige. Vad ska man sammanfatta denna dagen som ?! :s Inte en aning. Mörk, tråkig, dyster, regn, slapp, mysigt, sista dagen på veckan. Ja en många konstiga saker.
Jag måste säga att samtidigt som söndagar är fett tråkiga, mörka och slappis dag, så måste jag meddela det att det är rätt gött det med. Att sitta inne en dag. Ta igen det man missat på veckan. - Tv program, plugg, städning av rummet, jobb, sova, kroppsvård osvosv. Är inte det underbart? att det finns en dag till med menar jag.
Dock är jag lite udda mot många andra en söndag, men jag har ju träning. Men jag menar det är ju också en syssla.
 
Idag känns som en bra söndag - Jag har pluggat, ätit, sovit, städat, målat naglarna, och snart ska jag träna och under all denna eviga tid har jag fått vara utan smink och i min onepiece. LOVELY!
 
Dagens HISS - SÖNDAG
Dagens DISS - SKOLA IMORGON.
 
Ja två saker med söndagar. Det var dagens filosofering. PUNKT.
 
 
 
 

RSS 2.0