VIKTIGT!



Detta är precis vad jag behöver till bloggen, jag behöver tips om vad jag ska skriva om.
Jag är intresserad av allt möjligt. Speciellt smink, kläder och nagel make-uper och liknande grejer. Men sen är ju inte frågan vad jag mest tycker om utan även ni, för det är ju ni som ska läsa det/ta del utav det.

Kommentera vad ni vill se så kommer min blogg bli SÅÅÅ mycket roligt att läsa. Tack så länge! :)


Go'kväll alla monsterdiggar!

Nu har skåningarna äntligen kommit, himla trevligt prickar. Men brors kompisar men like I care..
Innan var jag och handlade mat med mina finingar, Sahra och Vicci. Laddade upp lite inför imorgon då det blir godgodgodgod mat, bastu time, chillidillis time och lite annat smått och gott. Lilla Kajsis ska även vara med, kommer bli riktigt nice!

Påtal om alla timear som nyss kom upp så blir det lite Kaffe time nu med fika.
Kommer snart skriva ett inlägg till om en viktig grej, titta in!


Today.

Dagen idag, hmm hur ska vi sammanfatta.. Helt okej bra faktiskt. Varit i garaget med Robin hela dagen och hjälpt honom att bygga lite bil. Men vi var där hela dagen och resultaten börja titta fram. Underbart!
Lunchen idag blev på Donken, inte världens bästa ställe kanske men det funkade. Alla behöver ju mat.
Kvällen bestod av en Bowling runda på bowlingmagazinet i Värnamo. Kom 2:a på min bana med 4 strikear. (duktig tjej)
Pratade även med Sahra i dryga 40 minuter om våra liv och dagen imorgon och om årets sista dag. Kommer bli riktigt trevligt.
Nu blir det nog soffan en liten stund innan man kryper ner under täcket.
Hoppas att alla har haft en bra dag! :)
(Som ny bloggare så tar jag gärna emot tips på vad jag ska skriva om, vad ni vill veta osv. Kan ju säga att jag är intresserad av smink, kläder nagel make-up osv. hör av er vad ni vill läsa/se)





Mormor & Morfar

Åker till dessa sötisarna nu. Morfar fyller år idag så ska fira honom lite och mormor bjuder på mat, smaskens!
Påvägen hem hoppar jag nog av hos Robin så blir inget mer skrivet idag.



Ha en bra kväll, puss!

Dagens person

Dagens person idag är Sofie Karlsman!

Tjejen som man ALLTID kan skratta med, eller åt (a) henns skratt gör ju bara att man själv skrattar, så det behöver inte ens vara roligt. I övrigt så är det roligt när hon är små sur eller frustrerad över något... Hon vill egentligen vara super duper arg, men skrattar åt henne och då så blir det inte som hon tänkt sig.
Dagarna i skolan utan henne hade varit rena rama katastorfen. Varje dag är det något nytt hyss. 
Hon är väldigt snäll mot andra människor och fryser aldrig ut någon utan låter alla vara med. Vi kan ju dock vara lite elaka då vi leker kurragömma med Louice. Men det är en annan femma.

Mitt bästa minne med Sofie.. Det var nog insparken. Vi hade inte tänkt att gå på förfesten utan bara parken. Men vilken tur att vi ändrade oss. Förfesten var så himla rolig, Sofie var påverkad, jag var påverkad. När vi skulle gå och kissa och det inte fanns något lyse på toaletten utan vi fick kissa ute. Självklart att jag ramlar på en sten ;s haha. Och sofie säger till mig: Ida jag börjar redan bli lite snurrig haha så söt!
Ett annat minne jag kommer ihåg väldigt väl är när vi skulle på halloween fest men det är ett dåligt minne så behöver inte ta det här ;) Poliser....behöver itne säga mer.
Sofie vill bara säga att jag älskar dig! <3



julklappar

Årets julklappar. 

- Röda klackskor (efterlängtade) 
- Ny rakhyvel m. lödder till (box)
- Parfym (especially escada)
- Tavla
- Mysiga julinnetofflor.
- Pengar
- Film

- Nytt boxerkort (så jag slipper den fula boxern och stoppar det direkt i TVn)
- Tre presentkort (klädstället, kappahl, H&M)
- 3 ecotools sminkborstar.
- Ögonskuggs primer.
- Mini volume master
- Palett från E.L.F
(88 skuggor)
- Cake eyeliner, make up store
- Eyeliner pensel, make up store
- Gott och blandat påse från Kicks, med parfym och lite annat skoj.
- Smycken (åhléns tror jag)
- Nagelfil och nagelsmycken.
- Onepiece (har ingen bild på den)






mina nya älsklingar.


Min julafton i bilder.











Min julafton var hur bra som helst, saknade dock lite snö!




hejochhejochhejochhå.

Har precis tagit en liten paus från omstrucktureringen (?) i min garderob. Håller på att fippla lite och gör om och donar. Behöver lite mer häng plats, och hatar lådorna. Var på IKEA i Jönköping idag så hittade lite gott och blandat. Innan dess var jag inne på A6 och hittade en tröja, halsband och fjädersmyckegrej.. Träffade även saknade Louice Brandel och Emma Carlsson, mycket trevligt! Ska fortsätta och hitta nya lösningar! (angående de inlägget jag skrev runt 21.00 igår så fungerar det fortfarande inte och håller på att hitta lite hjälp hur jag ska göra. Och är det någon av er som läser detta och vet hur man ska göra är det bara att skriva så blir lilla jag överlycklig!)

AAAADDDDDHHHHDDDD!!

Det har hänt något på blogg.se så när man ska göra ett inlägg så kan jag inte bifoga en bild.. Var precis det jag tänkte göra, visa hur min Julafton var och vad jag fick osv. Men ska sitta här och grubbla på vad det kan vara, så återkommer lite senare om det fixar sig! Hoppas ni haft en bra dag! :)

Hos mina kära kusiner

Sitter hemma hos mina kusiner i Värnamo och har haft en underbar eftermiddag.
Inte varje dag man träffar dem så alltid lika roligt!
Vi slapp jul maten och fick
Smörgåstårta, thank god! :) alla har ju haft mycket att prata om så det har blivit en hel del skratt!

Senare ikväll ska jag träffa lite kompisar som är från Malmö och har hasat sig ner hit till Småland, ska bli sketa kul, så uppdateringen kommer nog imorgon. Med bilder från igår och lite allt möjligt.

Skriver genom mobilen nu så hoppas att allt blir bra ;)


Julaftonsmorgon

God morgon, hoppas ni är uppe, pigga och glada. Det är jag i alla fall för idag är det The big day!
Jag älskar Julafton. Alla är glada, man får julklappar, god mat och dagen är fylld utav överraskningar.

Min familj/släktingar har ju våra traditioner och såhär se det ut.

- Vaknar upp kommer ner för trappen och där ligger en lapp med en ledtråd som förljer mig till nästa, osv. Sedan när lapparna är slut finns julaftons första klapp där. (Har redan hittat den, kommer blid på allt imorgon eller något sånt.)

- Dags att hjälpa mamma.

- 10.30, duschen kallar då vi ska iväg vid 12.00.

- 12.00 far vi till våra kusiner i Anderstorp för massa julMAT.

- 14.30 kommer Robin och hämtar mig och vi ska hem till han en sväng och titta på KALLE ANKAs JULAFTON. Blir väl lite julklappsutdelning. (Kan inte deras julafton, så tar det som det kommer)

- 17.30 beger vi oss hem till mig där mina kusiner kommer hem till oss i stället. Här blir det ännu mer mat, och så kommer TOMTEN (min älskade bror)
Sen lite senare¨så får man äntligen går och lägga sig!

Oj, långt inlägg aja, generös såhär på julafton haha!
Kanske ska ner och hjälpa mamma nu så vi blir klara någon gång. Hoppas ni får världens bästa julafton och många fina klappar.

HO HO HO!



bild sen 6an.

.


Bingolotto

Sitter hemma hos Robin och firar lite jul. Har precis ätit, men undvek julmaten. Tack gode gud!
Körde i stället på lite kinamat, underbart!
Nu för tillfället spelar vi bingolotto. Jätte länge sen jag spelade bingolotto. Får bli bättring på det, riktigt roligt faktiskt. En riktig Svensson Svensson kanske, men lever ju upp till mitt namn i så fall.
Förr spelade jag alltid då jag var hemma hos mormor och morfar.
Nehe, nu ska vi fortsätta äta chips och dutta lite på lotterna och vinna miljonerna.




god jul. :)

Mitt i julstöket

Först vill jag ursäkta mig för världen sämsta uppdatering igår!
Men var borta hela dagen så jag hann verkligen inte med det. Nog om det.

Vaknade för en stund sen och har nu börjat julstäda mitt rum, då vi får gäster imorgon. Ser ut som om andra världskriget har varit här inne och gjort det till rena rama kaoset! Men man får väl ser gäster som ett ypperligt tillfälle, då det är ett måste att får rummet städat.

Nehe nu måste jag fortsätta med mitt kaosartade rum så jag blir klar någon gång, har mer att göra. Stressad som alltid men det tillhör väl antar jag. (?!)

Hoppas ni får en underbar dag såhär dagen för THE BIG DAY!
kärlek

GUTENMÖRRGEN!

Godmorgon!

Tagit en rejäl sovmorgon, även om vår skottare väckte oss (säger man så?!) men somnade om lika fort så vaknade upp igen för en liten stund sen. Dagens sovmorgonen behövdes i och med att jag festade i måndags haha. Jag vaknade i alla fall upp jämte världens bästa älskling hihi.

Igår så gjorde jag inte mycket. Kom hem efter skolan och sov. Sen så städade jag lite på mitt rum för det var KAOS! Efter det lockade jag hit Robin så vi åkte och köpte pizza och chips. *happyface*


Dagens person

Dagens person idag är Amanda Westerlund.

Vilken människa!
I mina ögon är hon en av de snällaste personerna som jag känner. Hon tänker på sin omgivning,  hur man mår, är man ledsen så störtar hon än till 100 %. Hon är oftast väldigt glad och skrattar gärna eller i alla fall då när jag är med henne!
Hon är väldigt duktig i skolan och har hjälpt mig genom hennes underbara kunskaper. ;) (tacksam)

Mitt bästa minne med Amanda hmm.. Det var nog när jag, hon och Sahra var i ishallen i Nittorp och tittade på Gottfrid och Max haha!
Vi satt själva på ena sidan och deras föräldrar på andra. När matchen var slut så skulle de tacka publiken och börja med att tacka föräldrarna och sedan vänder de sig om mot oss och gjorde sin grej. (hoppade in i sargen) Haha vi skrattade ju inte lite heller och röda i ansiktet var vi också. Underbart!
 
Eller så var det när vi var hos henne och hennes syster hade fest eller något och vi kommer ner i hallen och det står 12 par vita skor. Herre j*vlar vad vi skrattade! :)
(ida & amanda humor!)


pppaaaaarrrrrrrrtttttyyyy!

Som sagt, igår var det den årliga tomtefesten. Grejen med att komma bakis sista dagen till skolan. (lyckades) Men jag kom upp och tog mig till skolan i alla fall. *applåd*
Jag hade skit roligt i alla fall, åkte till Båraryd med Amanda Westerlund där jag sedan mötte upp Vicci och högen. Lagom med folk och stämningen var på topp (y)

Dagens underhållning däremot stod Oskar Francke för, herregud!

här kommer lite bilder sen igår kväll.


Lilla Emil.


Vicci's ego tittade fram ja!


My & jag :)


here we go...


avslutar med klangisen. ;)


Äntligen!

Sitter i skolan och Sofie har precis hjälp amatören (mig) så att min header äntligen fungerar. Den krånglade lite så struntade i att skriva något då en blogg utan header suger! (enligt mig)
Dock är ju inte min header världens bästa men den får funka!

Nybörjare på att blogga om man säger så men får se hur det går om jag behåller eller om jag tar bort den senare, never know!

Förövrigt idag så letar vi efter fest i och med att det är sista dagen, för allt som var bestämt har tydligen blivit inställt.
Någon som vet någon så bara att säga till, öppna för förslag. ;)

kärlek.

RSS 2.0