Recept
180 g Margarin
100g Mörk blockchoklad
2,5 dl Socker
1,5 dl Mjöl
1 msk Vaniljsocker
2 st Ägg
- Ställ ugnen på 200 grader.
- Smält margarin och blockchokladen i en kastrull.
- Blanda sedan ner socker, mjöl och vaniljsocker.
- Vänd i äggen, ett i taget.
- Häll smeten i ''småkaks'' formar till 2/3.
- Ställ in i ugnen i 10 min.
- De ska se kletiga ut när du tar ut dem samt bubbliga, inte fasta.
- Lägg i frysen.
- Servera. (De är som bäst när de är kalla)
Lycka till!
100g Mörk blockchoklad
2,5 dl Socker
1,5 dl Mjöl
1 msk Vaniljsocker
2 st Ägg
- Ställ ugnen på 200 grader.
- Smält margarin och blockchokladen i en kastrull.
- Blanda sedan ner socker, mjöl och vaniljsocker.
- Vänd i äggen, ett i taget.
- Häll smeten i ''småkaks'' formar till 2/3.
- Ställ in i ugnen i 10 min.
- De ska se kletiga ut när du tar ut dem samt bubbliga, inte fasta.
- Lägg i frysen.
- Servera. (De är som bäst när de är kalla)
Lycka till!
Kommentarer
Trackback